Yrityksestä


Sain kipinän yrittämisestä jo 6-vuotiaana, kun laitoin isäni avustuksella kujan päähän karkkikioskin pystyyn. Se kipinä tuli pysyäkseen. Nyt, 21-vuotiaana, pääsen toteuttamaan yhtä lapsuusajan unelmaani.

Vietin viime talvena paljon aikaa urheilijakollegani Samulin kanssa. Lukuisten kahvittelukertojen jälkeen meidän sävelet olivat selvät. Kahden kaupallista alaa opiskelevan urheilijan ajatukset kohtasivat, yhteinen mielenkiinnon kohde jalostui liikeideaksi ja tuloksena tuli Fitnest. Saimme joukon omien alojensa ammattilaisia avuksi tiimiimme ja olemme nyt valmiita aloittamaan oman tarinamme.

Meidän tavoitteemme on tarjota laadukkaita kehonhuollon tuotteita ilman ylimääräistä ilmaa hinnassa. Olemme itse törmänneet ongelmaan, että monesti pitää valita hyvän ja halvan väliltä. Meillä ei ole kallista vuokraa eikä korkeita henkilöstökuluja, ja tästä syystä voimme tarjota tuotteemme kuluttajille niiden oikeaan hintaan. Tuotteemme ovat jatkuvasti tiukassa testissä emmekä myy mitään, mitä emme itse käyttäisi.

Palautumisen iloa ja hyviä ostoshetkiä toivovat: Toni ja Samuli, Fitnest oy.