Meistä

Tarinamme: Sain kipinän yrittämisestä jo 6-vuotiaana, kun laitoin isäni avustuksella kujan päähän karkkikioskin pystyyn. Se kipinä tuli pysyäkseen. Nyt, 21-vuotiaana, pääsen toteuttamaan yhtä lapsuusajan unelmaani. Vietin viime talvena paljon aikaa urheilijakollegani Samulin kanssa. Lukuisten kahvittelukertojen jälkeen meidän sävelet olivat selvät. Kahden kaupallista alaa opiskelevan urheilijan ajatukset kohtasivat, yhteinen mielenkiinnon kohde jalostui liikeideaksi ja tuloksena tuli Fitnest. Saimme joukon omien alojensa ammattilaisia avuksi tiimiimme ja olemme nyt valmiita aloittamaan oman tarinamme.  

Meidän tavoitteemme on tarjota laadukkaita kehonhuollon tuotteita ilman ylimääräistä ilmaa hinnassa. Olemme itse törmänneet ongelmaan, että monesti pitää valita hyvän ja halvan väliltä. Meillä ei ole kallista vuokraa eikä korkeita henkilöstökuluja, ja tästä syystä voimme tarjota tuotteemme kuluttajille niiden oikeaan hintaan. Tuotteemme ovat jatkuvasti tiukassa testissä emmekä myy mitään, mitä emme itse käyttäisi.

banner
8263
Vierailijaa sivuillamme
14
Tuotetta valikoimassamme
3
Työntekijää pajallamme

Mikä Fitnest?

Olemme monta asiaa. Tavoitteenamme on tehdä sivustamme kokonaisvaltainen palautumiskeskus verkossa. Tämä tarkoittaa artikkeleita kehon hyvinvoinnin edistämiseksi ja sitä tukevat tuotteet. Pääasia on, että teemme urheilijoista terveempiä

Palautumisen iloa ja hyviä ostoshetkiä toivovat: Toni ja Samuli, Fitnest oy.


Meistä